Pantsuit 1

Брючний костюм як альтернатива весільній сукні

Брючний костюм — втілення елегантності та шику. Чіткі лінії та позачасовість роблять його тим елементом гардеробу кожної жінки, у який варто інвестувати власні кошти. Будучи колись виключно чоловічим атрибутом статусності, брючний костюм став не просто актуальним трендом, а й весільним вбранням для багатьох дівчат. 

Брючний костюм як альтернатива весільній сукні

Наречена у білому довершеному брючному костюмі — це стильно, сміливо та екстравагантно. І, безперечно, красиво. Структурований костюм з двобортним оверсайз піджаком та широкими штанями чи облягаючий сексуальний костюм із блискітками – імениті дизайнери один за одним пропонують своє бачення «того самого» вбрання.

Марлен Дітріх — ця жінка-епоха була тою, що відкинула усі нав’язані суспільством стереотипи та вперше з’явилась у штанах перед публікою. Вслід за кумиром, мільйони жінок осмілилися змінити незручну спідницю на новеньку пару штанців. Не менший резонанс в історії моди викликали Коко Шанель та Ів Сен Лоран, які зробили жіночі брюки невід’ємним елементом своїх колекцій.  

Визнаним трендом весільні брючні костюми стали у 2016 році. Усі імениті дизайнери дивним чином включили до своїх весільних колекцій саме брючні костюми. Тенденція на відповідальне споживання та бажання почувати себе максимально комфортно зачепили весільну індустрію, що в результаті й призвело до появи весільних костюмів як таких. 

Наречена у брючному весільному костюмі

У 2016 ми вперше бачимо весільні колекції, серед яких є костюми з однобортними та двобортними піджаками, костюми-трійки, образи із брюками-палаццо та багато інших. Йдучи у ногу із часом, весільні колекції лишень поповнюються свіжими та екстравагантними варіантами. 

Якщо не звертати увагу на те, що модно, а що ні, то брючний костюм – це нереально універсальна річ. Очевидно, що верх та низ абсолютно самобутні і їх можна носити окремо. Заміксувавши костюм із різними аксесуарами чи елементами одягу,  ви отримуєте безкінечну кількість нових образів. Що стосується зручності, то брючний костюм легше підібрати враховуючи власні особливості фігури та він абсолютно не сковує рухи, чого не скажеш про більшість суконь. 

Весільний брючний костюм
Брючний костюм замість весільної сукні

Коли мова йде про фасони костюмів — тут точно є де розгулятись. Класична комбінація брюк та піджака з прилягаючим силуетом або ж оверсайз – не єдине, що пропонують нам дизайнери. Наприклад, піджаки із пишними, асиметричними чи рукавами-ліхтариками. Брюки теж зазнають змін: брюки-труби, кльош, кюлоти, палаццо чи облягаючі — вибір за вами. 

Брючні комбінезони полюбились нареченим не менше. Приталений комбінезон з ефектним вирізом спереду або на спинці, комбінезон з широкими штанами – усіх варіантів не злічити. 

Якщо хочете виглядати тендітно — обирайте брюки та топ або брюки із блузою. Мінімалістичний топ з масивними прикрасами виглядає ніжно. Обираючи варіант із блузою, пограйтесь з оформленням чи зробіть головним акцентом ефектні рукава. 

Брючний весільний костюм

Брючний костюм із кейпом — запорука помпезного весільного образу. Вбрання з кейпом-піджаком із прорізами для рук вразить усіх присутніх. Не менш екстравагантно виглядає комбінація зі штанів та жилету. Костюм із жилетом на голе тіло зараз на піку популярності, адже виглядає це дуже цікаво. Двобортний чи однобортний, з лацканами й без, вільного крою чи по фігурі — жилети точно стануть новим віянням у моді. 

Що стосується аксесуарів, то завершити образ можна не тільки за допомогою прикрас. Пояс із цікавою застібкою, рукавички в тон, капелюшок зі стрічкою чи навіть фатою або ж вінок із свіжих квітів — обирайте ту деталь, яка найбільше відповідатиме стилю вашого весілля та власному баченню весільного образу. 

Брючні костюми із шаленим темпом завойовують серця наречених по всьому світу. І зрозуміло чому — наречена у розкішному білому костюмі виглядає сучасно та відповідає духу нової епохи. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити до початку
1