5 season trends 1

Стильні образи, коли є привід та без приводу! 5 трендів сезону

Комбінезони 

Комбінезони піднялись на вершину модної піраміди, залишивши позаду свій статус робочого одягу. Вдягати комбінезони можна як на урочисті події, так і формальні зустрічі. Елегантний комбінезон з відкритими плечима чудово підійде для романтичної прогулянки або ж просто прогулянки по галереї. Монохромний зелений колір, червона помада і класичні відкриті босоніжки – і Ви готові до вернісажу. Залишилось лише одягнути хустинку на шию чи пов’язати її на сумку і поспішити на зустріч мистецтву.

Комбінезони 

Якщо з вестибулярним апаратом у Вас не склалося і ближчим часом Вам не доведеться летіти  у відкритий космос, не падайте у відчай.

Оригінальна рожева сукня

Трохи футуризму у Ваше життя можна додати за допомогою гардеробу. Звичайні речі тут не впораються, а ось оригінальна рожева сукня з плісерованими рукавами та з напівпрозорої органзи – не залишать нікого байдужими. Залишайтеся сміливою і при виборі взуття, адже зараз нікого не здивуєш класичними лодочками. Яскраві салатові босоніжки на шнурівці – ось чого не вистачає світу моди.

Оригінальна рожева сукня

Коли запланована запальна вечірка, то не варто відмовляти собі у бажанні вдягнутися у все блискуче та сяяти! Приталена міні сукня безумовно створить “диско” настрій. Щоб протриматися на рейв-марафоні до світанку, Вам варто перезутися в зручні кросівки, а в тон до них підібрати трендову поясну сумку, щоб ніщо не сковувало Ваших рухів. На останок додаємо мерехтливий хайлайтер і танцюємо поки танцюється!)

Вечірня сукня від rebel

Всім нам іноді хочеться побути маленькою Алісою в Країні Чудес і запросити своїх друзів на божевільну церемонію чаювання або просекко.

Але навіть якщо Ви не вірите в казки, то хоча б один раз у житті у кожної з нас обов’язково трапиться подія, на яку варто з’явитися в образі діснеєвської героїні. Чи то весілля, чи бал – повітряна сукня кремового відтінку з яскравим квітковим орнаментом завжди буде виглядати доречно.

Аксесуари до вечірньої сукні

Якщо у Вашому розкладі планується чергова важлива подія, то якраз саме час звернути увагу на нестандартні та авангардні образи. Забудьте про класику та спробуйте здивувати всіх своїм вибором. Екстравагантна срібляста сукня на одне плече – це те, чого не вистачало в фотозвітах світських хронік. Високі білосніжні туфлі та мінатюрна сумочка створять цілісність образу та додадуть трохи “інопланетний”, в хорошому розумінні цього слова, ефект, ніби Ви героїня “5-го Елементу”. Не бійтеся бути яскравою, бійтеся бути непомітною.

Аксесуари до вечірньої сукні

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити до початку
1