Eva lendel lisbon vibes lira 2

Мікровесілля – тренд 2021! Топ-5 весільних суконь від Crystal

Весільний сезон 2020 пройшов у карантинних умовах, значно змінивши класичне уявлення про святкування найважливішого дня у житті. Серед церемоній з’явився тренд на мікровесілля – невеликі вечірки, найчастіше на 50, або менше гостей. У моду повернулися лаконічність, ніжність та природність у всьому: багато святкувань відбувались на відкритому просторі, у декорі переважали лаконічні елементи, а у волосся нареченої вплітали квіти. Мікровесілля стали чудовою нагодою для проведення справді душевного святкування, яке з нареченими розділяють лише найближчі гості. Такі ж мотиви спостерігалися і у виборі тієї єдиної найважливішої сукні. Наречені віддавали перевагу мінімалізму та зручності, весільна сукня стала символом краси у простоті. 

Такі ж тренди преважатимуть у весільній моді в наступному сезоні, саме тому у новій колекції Eva Lendel під назвою Less is More 2021 представлено багато моделей з лаконічними фасонами, серед яких досконалу сукню можна підібрати на будь-який смак. Сьогодні спробуємо пофантазувати, як саме можна організувати актуальне та затишне мікровесілля 2021 з ідеальною лаконічною сукнею. Модель Sia поєднує у собі розкіш та спокусливість разом із лаконічністю та простотою. Легка та невагома сукня у білизняному стилі з відкритим декольте та спинкою підкреслить витонченість фігури, а невеличкий шлейф додасть легкого шарму. Сукня створена із легкого атласу, який витончено та ніжно складається у глибокі вирізи на грудях та спинці. Сукня Sia, втілюючи у собі мотиви ніжності, молодості та первозданної краси, стане чудовим варіантом для весняної церемонії. 

Серед цвітучих дерев, у колі рідних та друзів – таку весільну вечірку можна провести просто у дворі власного будинку! Приготувати улюблені страви, прикрасити приміщення гірляндами та квітами і запам’ятати цей день по-справжньому домашнім. Якщо ж вас лякає буденність такого святкування, гарним варіантом стане орендувати терасу улюбленого ресторанчика чи заміського готелю, створивши затишну та водночас особливу атмосферу. Модель Daniel створена для спокусливої та сміливої нареченої, будучи надзвичайно мінімалістичною на перший погляд, проте лише на перший. Daniel складється з основної сукні приталеного силуету з вирізом у вигляді серця і тоненькими брителями та сяючої напівпрозорої накидки. Сама сукня по усій довжині прикрашена безліччю дрібних блискіток, невеликим шлейфом та глибоким звабливим вирізом на спинці. Невагома накидка з такої ж сяючої прозорої тканини закріпляється на шиї і додає цій сукні цікавої особливості, дещо ускладнюючи лаконічний дизайн. Такою ж мінімалістиною та водночаз з родзинкою можна організувати і церемонію. Як щодо невеликого банкету на березі моря, або пікніка поблизу озера? Лише уявіть, акомпанементом вашого святкування буде шум хвиль, волосся та сукню нареченої розвіватиме легкий бриз, а танці босоніж на піску зроблять вечір істинно незабутнім. Ідеальною для концепцї мікровесілля з нотками розкоші стане модель Dimilia. Ця сукня відрізняється лаконічністю дизайну та відсутністю яскравих деталей. Dimilia виготовлена із сяючої тканини, прикрашена довгим рукавом та пишною спідницею А-силуету. Елегантний виріз, де лінія декольте, трішки опущена за плечі, спокусливо оголює спинку нареченої. 

Дівчина, яка обере цю сукню для святкування свого весілля, почуватиметься справжньою королевою, виглядаючи лаконічно та водночас зі смаком. Саме у такій сукні доречно буде згадати, що весілля – одна з головних подій у житті, день, коли можна дозволити собі трішки особливої розкоші, адже мікровесілля – це не завжди привід заощадити. Вишукана церемонія в італійському стилі, старовинна вілла з білого каменю, розкішні букети білих троянд та кришталевий посуд – здається для того дня і була створена сукня Dimilia. Модель Rena одразу ж вражає стриманістю та притаманною їй елегантністю дизайну. Виготовлена з ніжного атласу, прикрашена пишною спідницею, яка перeходить у розкішний довгий шлейф, закритим декольте та рукавами довжини три чверті, ця сукня є втіленням вишуканого смаку. Спинка сукні оздоблена асиметричним вирізом та дрібними ґудзиками, які також прикрашають рукави. Талію нареченої підкреслює тоненький витончений ремінець з акцентом на невеличкий бантик по центру. Сукня Rena беззаперечно відрязняється лаконічним дизайном, та навіть попри це до неї будуть прикуті абсолютно усі погляди. Ця сукня стане ідеальним варіантом для втілення ще одного тренду у сучасній весільній моді – церемонії у темних відтінках. Концепція весілля у темних тонах стрімко набирає популярності і підійде лише для справді сміливих пар із вишуканим смаком. Без сумніву, наречена у білосніжній сукні на фоні темного оздоблення свята справді буде в центрі уваги у свій особливий день! Неймовірна модель Jess вразить розкішною простотою з першого погляду. 

Основна сукня приталеного силуету з сяючого матеріалу, підкреслить витончену фігуру її власниці, а додаткова спідниця, яка закріпляється на талії та закінчується неймовірним шлейфом, надасть вишуканої пишності та урізномінітнить сукню формами та об’ємом. Декольте та плечі прикрашає опущена накидка, яка продовжується на спинці, а талію виділяє делікатний поясок. Ідеальною для такої сукні стане концепція скандинавського весілля. Деревина, зелень та природні матеріали в інтер’єрі, затишок у деталях, простота в кольорах, а можливо взагалі дрескод у стилі white party – сукня Jess підійде під усі ваші найсміливіші експерименти!

Прокрутити до початку
1