Wona and the coat by katya silchenko 3

Анонс ексклюзивної колаборації Mix & Match: WONÁ and the COAT By Katya Silchenko

Mix & Match: WONÁ and the COAT by Katya Silchenko present their exclusive partnership

Актуальність, практичність і стиль — саме так ми можемо описати колаборацію WONÁ Concept з брендом відомої української дизайнерки the COAT by Katya Silchenko. Колекція налічує 16 повноцінних луків, однак усі елементи можна без вагань міксувати між собою у будь-якій комбінації!

Ідейницею та авторкою ескізів виступила Катя Сільченко, а виробництво та пошиття колекції здійснювалося на фабриці WONÁ Concept. Катя розповідає: «Я завжди мріяла про створення весільної колекції, і, коли до мене звернулася Ілона, засновниця WONÁ, я зрозуміла, що це той самий момент. Можу сказати з упевненістю, що такий весільний дроп ви не знайдете ніде, він повністю відображає мене і ДНК мого бренду.»

Mix & match: woná and the coat by katya silchenko

Із застосуванням концепції «mix and match», колекція дає можливість не просто вибрати один із 16 образів, але й видозмінити його, в залежності від настрою або зручності нареченої. Особливий акцент колекції-трансформера — це тканини: мікадо, італійська тафта, шовковий сатин і сітка.

Творці колекції ретельно продумали всі деталі, подбали про вбрання для подружок нареченої, а також спільно з компанією FIORI створили три букети, які чудово поєднуються з кожним із образів: класичний білий з незвичайними горошками, традиційний вінчальний букет із троянд, а також витончений варіант із півоній.

Mix & match: woná and the coat

Ця колаборація не схожа на жодну традиційну весільну колекцію WONÁ Concept і, щоб полегшити процес вибору та покупки, для наречених була створена відеоінструкція про те, як можна поєднувати вироби між собою. Колаборація із the COAT внесла цілком новий вайб в асортимент WONÁ Concept, доповнивши його практичністю, легкістю та особливим стилем. 

Фінальною крапкою спільного проєкту із the COAT стала зйомка кампейну в Нью-Йорку, у місті, де кожному образу знайшлася впізнавана локація, пов’язана зі стильними образами відомих жінок зі знакових кінострічок різних епох. Публічна бібліотека, де Керрі Бредшоу збиралася вийти заміж, легендарний бутик Tiffany, Центральний парк, Бруклін та Мангеттен – саме ці місця надихнули на створення неповторних суконь.

Вже зовсім скоро колекція Mix & Match буде доступна у наших шоурумах Сrystal у Києві та Львові. Слідкуйте за оновленнями у соцмережах.

P.S. Love

Mix & match колаборація woná and the coat by katya silchenko

Photo: Philipp Cherichenko @philip.unrmbrd
Make up/ Hair: Juliana @mymakeupmiami
Stylist: Zhenya Primachenko @zhe_primachenko
Video: Alexey Glebko @alexeyglebko​

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити до початку
1