Wona muse aja 2

Весільна і не тільки: 15 суконь, які можна одягнути більше, ніж один раз

Останній весільний сезон вніс значні зміни у класичне уявлення про весілля – з‘явились нові тренди та особливості. Зокрема, очікування наречених стали більш практичними. Окрім цього, вони почали перейматися проблемами екології та відповідального споживання і тепер підбирають свій весільний образ ще більш ретельно.

У цій підбірці ми покажемо 15 суконь із колекцій WONA Concept, Eva Lendel та Rebel, які ви зможете одягнути не лише у день весілля, а й на інші події.

Лаконічна весільна сукня

Лаконічна весільна сукня
Лаконічна весільна сукня

Весільний сезон 2021 відрізняється трендом на мікровесілля, невеликі святкування у колі найближчих родичів та друзів. Ідеальною для такої церемонії буде стримана, мінімалістична сукня з легкої тканини. В колекції Muse від WONA Concept представлені приклади суконь, які своєю простотою вдало підкреслюють ніжність та елегантність нареченої і беззаперечно зможуть стати у майбутньому основою чудового вечірнього образу.

Костюмний стиль

Все більше і більше наречених підтримують тренд на заміну весільної сукні на стильний брючний костюм, адже хочуть у цей день почуватися максимально вільно та практично. У моду прийшла маскулинність, піджак з чоловічого плеча, мабуть, є у гардеробі кожної модниці, тож «весільний» костюм можна поєднати із чим завгодно! Сукні у костюмному стилі теж не втрачають популярності, створюючи в міру строгий та водночас вишуканий образ нареченої.

Костюмний стиль
Костюмний стиль

Сукня та костюм: Rebel

Комбінезони

Не відходячи далеко від теми брючних костюмів, слід згадати про інший популярний тренд – комбінезони. Це мабуть найзручніше вбрання для нареченої, яке тільки можна уявити, адже у ньому можна і побігати на весільній фотосесії, і запалити на вечірці, або ж організувати нестандартну концепцію весілля: кортеж з мотоциклів, чи церемонію на футбольному полі. Комбінезон – універсальна річ у гардеробі, який відкриє вам ряд нових можливостей для святкування весілля та точно стане у пригоді для інших подій.

Комбінезони
Комбінезони

Комбінезони: WONA Concept, Eva Lendel

Довжина міді або міні

Ідеальний варіант весільної сукні, яку можна одягнути безліч разів – сукня у довжині міді, або навіть міні. Якщо у вас не дуже масштабне святкування, якщо ви організовуєте лише розписку, або ж шукаєте на весілля другу сукню для танцювальної частини – сукня укороченої довжини буде найбільш доречна. Обравши таку сукню, ви зробите акцент на струнких ніжках, вишуканому взутті, а для контрасту зможете доповнити вбрання довгою фатою, додавши нотку урочистості.

Довжина міді або міні
Довжина міді або міні

Сукні: Rebel

Екстравагантна сукня

Якщо ж ви все-таки вважаєте весілля надто особливим днем та хочете зробити акцент саме на сукні – ми подумали і про вас. Сукня може бути цікава, з незвичним свіжим дизайном та екстравагантним декором і водночас не лише весільна. Тут ваша уява не має меж, адже не слід забувати, що весільну сукню ви можете замовити і за власним ескізом.

Екстравагантна сукня
Екстравагантна сукня

Сукні: WONA Concept

Сукня у білизняному стилі

Хоч сукні у білизняному стилі можна віднести до категорії лаконічних, ми все ж вирішили виділити їх окремо, адже вже декілька сезонів підряд вони не втрачають популярності серед наречених. Легкі, невагомі, приємні до тіла та максимально природні і це ще не весь список переваг. Ну і звісно, сукня у білизняному стилі може стати універсальним елементом щоденного гардеробу, адже її можна легко поєднати, до прикладу, з оверсайз жакетом та масивними черевиками.

Сукня у білизняному стилі
Сукня у білизняному стилі

Cукні: Eva Lendel, Rebel

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити до початку
1