Wedding ceremony in cappadocia 3

Весільна церемонія у Каппадокії

Тематичні весілля, а також виїздні фотосесії набувають все більшої популярності серед наречених і це весілля у Каппадокії стало чудовим прикладом. Каппадокія – одне із найзагадковіших місць на землі для святкування весілля. Казкова атмосфера пустелі та магічні пейзажі гір створюють унікальні умови для відображення зворушливих історій кохання. Це була неймовірна фотозйомка від Pervak Photography, героями якої стали чарівні Алекс і Таня. 

Весільна сукня від eva lendel у crystal salon

Організатори перетворили безлюдну пустелю на магічну весільну локацію, імітувавши весільне застілля та прикрасивши декором у вигляді сухоцвітів та гірлянд. Навколишні природні пейзажі та шоу повітряних куль на заході сонця створили для закоханих незабутні моменти. Неймовірно ніжний образ нареченої доповнювали декілька чарівних суконь від бренду Eva Lendel. Кожна сукня створювала неповторний образ та наповнювала атмосферу філософією бренду – легкістю, жіночністю та красою. Розкішна сукня-рибка Bredley з відкритою спинкою, повністю розшита мереживом та бісером, підкреслила витончену фігуру Тані, ніжна May з невагомою накидкою створила грайливий настрій, а вишукана  Florence із високим розрізом на ніжці поєднала ніжність із спокусливістю.

Ми обожнюємо працювати з новими креативними командами та ставати частинкою вашого особливого свята! Творіть, кохайте та фіксуйте це на фотографіях!

Весільна сукня від eva lendel
Весільна сукня у crystal salon
Eva lendel та crystal salon

Photographer @pervak_photography

Planer @soulwedding_

Video @katepervak

Dress @evalendel

Suit @impero_group

Floral design @moreflowers.antalya

Chairs @abrascavehotel

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити до початку
1