Політика конфіденційності та файли cookie

Ми з великою повагою ставимося до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідують Веб-Сайт https://crystalsalon.com.ua, а також тих, хто користується наданими Сайтом сервісами; в зв’язку з чим, прагнемо захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши та забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача.

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі — «Політика») встановлює порядок здійснення та обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, мету використання таких персональних даних, взаємодію з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Веб-сайт https://crystalsalon.com.ua здійснює діяльність щодо збору особистих даних користувачів та поважає конфіденційність кожного користувача та зобов’язується захищати особисті дані користувачів, тобто будь-яку інформацію, що може бути використана для автентифікації та ідентифікації конкретної особи (фізичної особи чи суб’єкту господарської діяльності). Політика конфіденційності Веб-ресурсу https://crystalsalon.com.ua корелюється із чинним  законодавством про конфіденційність та інформацію.

1.2. Політика конфіденційності Веб-ресурсу застосовується до будь-якого використання даного ресурсу, тобто фактично до всіх послуг ресурсу незалежно від того чи Ви отримуєте доступ до послуг чи ні, отримали послугу чи ні, та чи отримана така послуга через ПК чи мобільну версію сайту.

1.3. Ми обмежуємося збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується не обов’язкова до надання інформація, користувачу буде про це повідомлено в момент збору такої інформації.

1.4. Ми не збираємо будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

1.5. Ми збираємо дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

ІІ. ТЕРМІНИ

2.1. Для цілей даної політики конфіденційності наведені нижче терміни вживаються у наступному значенні:

2.1.1. «Персональні дані» – будь-які дані про особу, які надають змогу прямо або побічно ідентифікувати її.

2.1.2. «Веб-сайт» – інформаційний ресурс в мережі Інтернет, який розміщений за адресою https://crystalsalon.com.ua та містить текстову, графічну та іншу інформацію, яка сприймається як єдине ціле, та підтримується комплексом системних програмних засобів.

2.1.3. «Обробка персональних даних» – це будь-яка дія або сукупність дій зі збирання, реєстрації, накопичення, зберігання, адаптування, зміни, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних баз даних.

2.1.4. «Cookie файли» — це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.

2.1.5. «Користувач/суб’єкта персональних даних» – будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснювала доступ до Сайту та досягла віку, допустимого для акцепту Угоди користувача розміщеної на Сайті та цієї Політики.

2.2. Для цілей даної політики конфіденційності всі зазначені в розділі ІІ використовуються виключно у значенні, обумовленому в розділі ІІ цілей даної політики конфіденційності, незалежно від використання цих термінів в однині або множині, або в інших граматичних формах, відмінках та/або конструкціях.

2.3. Всі інші терміни, що окремо не визначені в даній політиці конфіденційності, сприймаються і тлумачяться в їх буквальному граматичному значенні виходячи з положень чинного законодавства України, звичаїв ділового обороту.

III. МЕТА ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Мета використання персональних даних:

3.1.1 Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію з метою:

  • адміністрування нашого Сайту та бізнесу;
  • персоналізації нашого Сайту для Вас;
  • надання можливості користуватися послугами, доступними на нашому Сайті;
  • надсилання Вам виписок, рахунків-фактур та нагадування про оплату;
  • надсилання Вам не маркетингових комерційних комунікацій;
  • надсилання Вам сповіщення електронною поштою, у випадку якщо Ви підписані на сповіщення електронною поштою;
  • надсилання Вам нашої електронну розсилки, у випадку якщо Ви підписані на електронну розсилку;
  • надсилання Вам електронною поштою маркетингових комунікацій, що стосуються нашого бізнесу або бізнесу ретельно відібраних третіх сторін, які, на нашу думку, можуть Вас зацікавити.
  • надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів (при цьому треті сторони не зможуть ідентифікувати жодного окремого користувача з цієї інформації);
  • розгляду запитів та скарг, зроблених Вами стосовно нашого Сайту;
  • збереження нашого Сайту в безпеці та попередження шахрайства;
  • перевірки відповідності умовам, що регулюють використання нашого Сайту (включаючи моніторинг приватних повідомлень, що надсилаються через наш Сайт приватною службою обміну повідомленнями);

3.1.2. Якщо Ви виявили бажання надати персональну інформацію для публікації на нашому Сайті, ми опублікуємо та іншим чином використаємо цю інформацію відповідно до дозволу, який Ви надаєте нам.

3.1.3. Ваші налаштування конфіденційності можуть використовуватися для обмеження публікації Вашої інформації на нашому Сайті та можуть бути скориговані за допомогою контролю конфіденційності на Сайті.

3.1.4. Ми не будемо без Вашої прямої згоди надавати Вашу особисту інформацію будь-якій третій стороні для їх прямого маркетингу або будь-яких інших цілей, крім випадків передбачених чинним законодавством України.

3.2. Термін зберігання персональних даних:

3.2.1. Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

3.2.2. Після того, як суб’єкт персональних даних перестає бути користувачем веб-сайту https://crystalsalon.com.ua  шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

3.3. Обробка персональних даних:

3.3.1. Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту.

Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: _________________________.

3.3.2. Здійснюючи замовлення на веб-сайті: https://crystalsalon.com.ua, Користувач вказує певні визначені персональні дані, необхідні для виконання замовлення. Відмова надати дані, необхідні для реалізації замовлення, тягне за собою неможливість виконання замовлення.

3.3.3. Ми залишаємо за собою право надавати персональні дані Користувача суб’єктам, які можуть співпрацювати при виконанні замовлення Користувачем товарів/послуг, в тому числі, при отриманні платежів за придбані товари/послуги, а також їхню доставку.

3.4. Використання файлів cookie

3.4.1.Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп’ютері, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто вони зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

3.5. Детальні цілі використання Необхідних файлів cookie:

Ми використовуємо інноваційний підхід до реалізації процесів необхідних для забезпечення повної функціональності веб-сайту: https://crystalsalon.com.ua та пристосування змісту веб-сайту та допоміжних сервісів до преференцій та уподобань Користувача, а також оптимізації використання веб-сайту Сервісу. Зокрема, ці файли дозволяють розпізнавати основні параметри Пристрою Користувача та відповідним чином показувати веб-сайт, пристосований до його індивідуальних потреб, таких як:

  • належне обслуговування партнерської програми, включаючи дозвіл на перевірку джерел перенаправлення Користувачів на веб-сайти Сервісу;
  • можливість користуватися у Сервісі функціями «Замовити» і «Примірка».

3.5.1. З метою гарантування безпеки та надійності роботи сервісів ми обробляємо та використовуємо:

  • Аналітичні файли cookie – цей вид файлів cookie використовується для аналізу поведінки Користувачів на веб-сайті https://crystalsalon.com.ua, а також дозволяє зрозуміти, яким чином Користувачі використовують Сервіс, які функціональні можливості Сервісу вимагають покращення або оновлення. Отримана при посередництві аналітичних файлів cookie інформація є анонімною – на її підставі ми не маємо змоги ідентифікувати Користувача, від якого дана інформація отримана.
  • Персоналізовані файли cookie – дозволяють провести аналіз поведінки Користувачів на веб-сайтах Сервісу та визначити їх уподобання відносно купівлі товарів, що дозволяє надавати Користувачам персоналізовані підказки щодо товарів, вносити зміни у функціональні характеристики веб-сайтів Сервісу, а також розміщати спонсорські реклами. Дані, отримані за допомогою файлів cookie такого виду, можуть використовуватись для покращення наявних систем, програмного забезпечення і опрацювання нових рішень та функціональних можливостей.

3.5.2. При повторному відвідуванні Користувачем веб-сайту https://crystalsalon.com.ua, дані файлів cookie оновлюються;

3.5.3. Веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне збереження файлів cookie на пристрої користувача;

3.5.4. Відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів веб-сайту https://crystalsalon.com.ua.

3.6. Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

3.6.1. Для оперативної доставки, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на Сайті, Веб-сайт https://crystalsalon.com.ua користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, наприклад таких як Facebook, Instagram, ТікТок та інші. Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача, під час роботи на Веб-сайті https://crystalsalon.com.ua. Звертаємо увагу Користувачів, що Веб-сайт https://crystalsalon.com.ua не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.

3.7. Взаємодія Сайту з іншими ресурсами:

3.7.1. При використанні користувачем сервісів на сторінках Веб-сайту https://crystalsalon.com.ua  можуть бути присутніми коди інших Інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі Інтернет-ресурси та треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача.

3.7.2. Використання зазначених сервісів Веб-сайту https://crystalsalon.com.ua  необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, Компанія не зберігає та не обробляє.

3.8. Безпека:

3.8.1. Веб-сайт  https://crystalsalon.com.ua не призначений для неповнолітніх користувачів. Ми дуже серйозно ставимось до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, у зв’язку з чим, зі свого боку, звертаємось до батьків з проханням пояснити своїм дітям питання безпеки в Інтернеті, їх конкретну мету та необхідність використання тих чи інших сервісів сайту.

3.8.2. Ми вживаємо необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

3.8.3. Дана Політика конфіденційності поширюється тільки на Веб-сайті https://crystalsalon.com.ua. Якщо за посиланнями, розміщеними на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, за його дії ми не несемо відповідальності.

3.8.4. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях в суді або на етапах, що ведуть до можливого звернення до суду в зв’язку з тим, що сайт або послуги використовувалися неналежним чином.

3.8.5 Користувач обізнаний про те, що ми можемо бути змушений повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади в порядку передбаченому законодавством України.

3.9. Взаємодія з третіми особами стосовно персональних даних:

3.9.1. Ми не передаємо персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в даній Політиці.

3.9.2. На Веб-сайті https://crystalsalon.com.ua можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв’язку з чим, Ми рекомендуємо ознайомитися з політикою в сфері конфіденційності та персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.

3.10. Конфіденційність активності суб’єкта персональних даних

3.10.1.Відомості про активність (трафік) Користувачів, які проходять через мережу або електронну пошту Користувача, захищені відповідно до законодавства. Тобто, жодним чином або способом не порушуємо таємницю «Активності» Користувача при використанні останнім сервісів Веб-сайту https://crystalsalon.com.ua.

3.10.2. Веб-сайт https://crystalsalon.com.ua використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання веб-ресурсу.

3.10.2. Ми забезпечуємо застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

3.11. Права суб’єкта персональних даних:

3.11.1. Доводимо до Вашого відома інформацію про Ваші права як суб’єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», зокрема Ви, як Користувач (суб’єкт персональних даних) маєте право:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх сторін, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять Вашу честь, гідність та ділову репутацію;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення чинного законодавства України про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  12. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

3.12. Зміна Політики

3.12.1. Ми залишаємо за собою право періодично та без попереднього повідомлення Користувача змінювати дану Політику, про це можуть вноситися зміни та доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.

3.12.2. У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики, буде розміщено повідомлення на Сайті та вказано термін вступу цих змін в силу. Якщо протягом зазначеного строку ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це буде означати, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Прокрутити до початку