Wedding fashion 2022 1

Весільна мода 2022: основні тенденції

Пандемія кардинально вплинула на формат весільної моди. Максимальна віртуалізація, маленькі вечірки в колі близьких, мода на комфорт й універсальність. З огляду на це, ми виокремили 7 основних трендів весільних образів нового сезону. 

Мінімалізм

Мінімалізм у весільних сукнях у салоні crystal

Мінімалізм, який був популярним ще до пандемії, лиш закріпився на своїй позиції. Сучасна наречена легко відмовляється від традицій, натомість — шукає зручний образ, що продемонструє її бачення стилю та у якому можна танцювати і розважатись усю ніч. Чіткі скульптурні лінії крою, благородна фактура тканини, відсутність яскравого декору, глибоке декольте та драпірування — у таких сукнях все завжди лаконічно, практично й доречно на роки.

Пір’я 

Декор у весільних сукнях у салоні crystal

Пір’я — популярна тенденція минулих сезонів, що впевнено перекочувала в 2022. Ті, хто були змушені відкласти помпезні весільні церемонії, нарешті мають змогу це компенсувати. А сукні, щедро оздоблені пір’ям — ідеальний вибір для феєричного свята. 

ʼКороткі сукні та весільні костюми 

Короткі весільні сукні у салоні crystal

Для наречених, що не бачать себе у класичних весільних сукнях, дизайнери пропонують безліч варіацій суконь-міні або костюмів з оверсайз блейзером. Стильно, сміливо й нестандартно. 

Квіти

Декор у вигляді квітів у весільних сукнях у салоні crystal

Фаворит цього сезону — розкішна сукня з квітковим мотивом. У колекціях WONÁ Concept та Eva Lendel 2022 представлено безліч моделей з вишивкою, об’ємними квітковими аплікаціями та принтами. Це сукні про жіночність, витонченість та елегантність. 

Акцент на рукави 

Тендітні рукава у весільних сукнях у салоні crystal

Довгі або короткі, з напівпрозорої або гладкої тканини, з аплікаціями чи вишивкою, воланами або асиметричними краями — рукави роблять весільний образ вишуканим й водночас нетривіальним. Особливої уваги варті сукні з пишними рукавами, у яких помітний відгомін епохи Регентства та моделі, у яких фактура рукавів відрізняється від основного матеріалу вбрання.

Глибоке декольте 

Глибоке декольте у весільних сукнях у салоні crystal

Спокусливий V-подібний виріз — ще один гарячий тренд, який можна знайти майже у всіх колекціях від WONÁ Concept та Eva Lendel. Оголити шию, ключиці й ефектно підкреслити груди — вибір впевнених у собі наречених. 

Розріз до лінії стегон 

Розріз до лінії стегон у весільних сукнях у салоні crystal

Додати образу звабливості й похизуватись довгими ніжками допоможе високий розріз. Такий весільний образ — альтернатива для наречених, які не хочуть виглядати занадто екстравагантно або ж сильно підкреслювати власну фігуру.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
2